سینماروزان: اگر این روزها سری به پردیسهای مهم پایتخت و از جمله پردیس آزادی زده باشید حتما با اعلانهایی متمرکز با یک دست خونآلود مواجه شده اید؛ اعلانهایی که در توضیح آنها نوشته شده: قاتل اهلی از هر قاتلی خطرناکتر است چون او را دوست داریم!!!
به گزارش سینماروزان این اعلانها که کاملا اشاره دارد به فیلم «قاتل اهلی» مسعود کیمیایی مربوط است به اولین فاز تبلیغاتی این فیلم که به همت منصور لشکری قوچانی تهیه کننده فیلم استارت خورده است.
«دوست داشتنی بودن قاتل اهلی» مسأله ای بود که حین تولید و بعدتر زمان رونمایی بحث برانگیز در جشنواره هم بارها از سوی این تهیه کننده بر آن تأکید شده بود و حالا نیز مشخص شده مهمترین شعار تبلیغاتی فیلمی که پرویز پرستویی نقش اصلی آن را بازی میکند همین است.
لشکری قوچانی مدتی بعد از رونمایی اعلانهای تبلیغاتی فیلم متنی دوپهلو و تا حد زیادی پرسش برانگیز را هم در صفحه اجتماعیش منتشر کرد؛ متنی که در آن ادعا شده است در هشتم شهریور۶۰ شهیدان رجایی و باهنر توسط یک قاتل اهلی-مسعود کشمیری- به شهادت رسیده اند.
لشکری قوچانی نوشت: قاتل اهلى كيست؟ شهيد رجايى و شهيد باهنر ، توسط قاتل اهلى به شهادت رسيدند. ميگويند كه خيلى ها پشت سر اين «قاتل اهلى» نماز ميخواندند، قاتلى كه تا چند روز بعد از بمب گذارى، شهيد اعلام شد!!! تا نفوذى بودنش افشا شد… خيانت قاتل اهلى از جاسوسان به مراتب بيشتر است، چون ما به او اعتماد داريم چون او را دوست داريم و حتى اگر تخصص نداشته باشد، پشت نقاب ريا مخفى ميشود و به قول شهيد بهشتى «كسي كه تخصص ندارد و مسئوليتى را قبول ميكند تعهد ندارد» و چقدر از افراد بدون تخصص و بهظاهر متعهد، لطمه و صدمه خورديم پس در هر جايگاه مديريتى از متخصص ترين فرد آن مديريت استفاده كنيم، نداشتن تخصص به سرعت لو ميرود و …
وی ادامه داد: فيلم سينمايى «قاتل اهلى» هشدارى جدى به حضور قاتلين اهلى در كشور است و بدون افراد نفوذى ، هيچ ترور فيزيكى و غير فيزيكى انجام نميشود. دبير شوراى امنيت ملى كشور يك نفوذى بود كه بعد ترور و به شهادت رساندن رئيس جمهور و نخست وزير و … از ايران گريخت.
این تهیه کننده افزود: فيلم سينمايى «قاتل اهلى» علاوه بر جذابيتهاى سينمايى، قاتلين اهلى اقتصادى، اجتماعى و حتى قاتلین اهلی عشق را به تصوير ميكشد. اگر دغدغه اين نفوذيها نبود هيچگاه «قاتل اهلى» ساخته نمى شد. قاتل اهلى كيست؟
.. این شعار میتوانست برای هشدار در مورد مصرف “پفک، همبرگر، کوکا کولا ..” هم به کار رود..
تبلیغ مناسب تر: جناب کیمیا با حضور روزانه خود در پردیسهای مختلف به سؤالات مخاطبین پاسخ میدهند و یک نفر را به عنوان “مخاطب فهیم” انتخاب و به او افتخار سلفی با خویشتن اهدا میفرمایند ..
.. جناب لشگری، اگر فیلم شکست خورد “مقصر شمایید که فیلم را خراب کردید”
.. اگر موفق شد “شما کوچکترین دخالتی در ساخت این فیلم نداشته اید”
قبول ندارید؟ کمی حوصله کنید ..
اگر شما ساکت شید از هر دو بهتر است.
دوست عزیز، تبریک، شخص مودبی هستی، “شما و ساکت” به کار بردی ..
رعایت ادب در میان پابوسان “کیمیا” کمیاب است .. “تو و خفه شو ..” از زبان آنها نمیفتد ..
اگر آقازده پولاد جای شما بود “زهرمار” میگفت ..
چطوری فسیل ستیز اسبق وحدت دوست فعلی حزب باد آتی …
واویلا، عجب کشفی کردی؟ شما نابغه هستی..
در بین هنرمندان کهنسال، افراد شریف و متواضع هم یافت میشوند، به همین دلیل، اسم “فسیل ستیز” مناسب نبود، چون عمومیت پیدا میکرد ..
تغییر مداوم نظر برای منافع شخصی میشود “حزب باد” نه تغییر اسم مستعار ..
در ضمن هنگام تماشای این فیلم اگر کسی احیانا سرفه یا عطسه کرد، ممکن است قصد تمسخر نداشته باشد، او را مورد غضب قرار ندهید ..
اون بنده خدا هم مثل شما پول بلیط داده و ممکن است فقط سرما خورده باشد ..