سینماروزان: بر اساس مصوبه هیات امنای فارابی و با حکم رئیس سازمان سینمایی کشور، سید مهدی جوادی از اعضای جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران به مدیرعاملی بنیاد سینمایی فارابی رسید.
به گزارش سینماروزان سیدمهدی جوادی متولد ۱۳۶۶ و جوانی است ۳۴ ساله که باید بتواند با مدیریت بر فارابی این نهاد را از سلطه چند دههای، ویژهخواران رهایی داده و فضایی ایجاد کند برای فعالیت تمام سینماگران.
کمک به چابک سازی فارابی و پرهیز و از بریز و بپاشهای بی فایده در کنار تلاش برای جذب جوانان مستعد ازمهمترین فرازهای دستورکاری است که رئیس سینما در برابر جوادی قرار داده.
جوادی مدرس دانشگاه و دارای دکتری حقوق بین الملل است. در کارنامه حرفهای او عضویت در جامعه صنفی تهیه کنندگان فیلم سینمایی؛ مدير برنامه ريزي جشنواره هاي مقاومت و سينماي دفاع مقدس، مشاور معاون فرهنگی وزیر کار و امور اجتماعی، رئیس کارگروه هنر و رسانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قائم مقامی شبکه کودک و نوجوان صدا و سیما، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره مرکز نوآوری رایمون، دبیر کمیسیون خدمات محتوایی سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران و تهیه کنندگی آثار تلویزیونی، مستند، سینمایی و انیمیشن دیده می شود.
متن حکم مدیرعامل جدید بنیاد سینمایی فارابی به این شرح است:
برادر ارجمند / جناب آقای دکتر سید مهدی جوادی/ با سلام و تحیت؛
نظر به سوابق، بینش و دانش انقلابی، اجرایی و فرهنگی جنابعالی، به استناد مصوبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۰ هیات امنای بنیاد سینمایی فارابی به موجب اين حكم به سمت مديرعامل بنياد سينمايي فارابي منصوب ميشويد.
نظر به بازتعريف ماموريتها و رویکرد هیات امناء در ارتقا جایگاه صنعت سینمای ملي که فصل نوینی در عملکرد این بنیاد خواهد بود شایسته است نكات زیر مورد اهتمام واقع شود:
– برنامه ریزی برای تقویت و بازسازی سینمای انقلابی، دینی و اجتماعی با رویکرد” خانواده، اخلاق و امید”با بهره گیری از همه ظرفیت ها و مبتنی بر نقشه راه بیانیه “گام دوم انقلاب”؛
– توجه به کادرسازی و بهره گیری از ظرفیت جوانان بویژه، نسل نوظهور سینما در جهت ایجاد سرمایه انسانی انقلابی برای سینمای ایران؛
– بهره گيري كارآمد از ديپلماسي سينمايي با ارتقا جایگاه بین المللی و افزایش سهم سینمای ایران از بازارهای جهانی؛
– برنامه ریزی جهت حمایت موثر از تولید آثار سینمایی هدفمند، حرفه ای و ارزان قیمت مبتنی بر ارزش هاي انقلاب اسلامی و توجه به همه ژانرها و گونه هاي سينمايي؛
– بهینه سازی، شفاف سازی و عدالت محوری در حمایت های مالی و کاهش دیوان سالاری و بروکراسی های اداری؛
– گسترش تعامل سازنده با مجموعه های صنفی، هنرمندان و اهالی سینما و ساير موسسات و نهادها؛
– تلاش و اهتمام برای حمایت های موثر و هدفمند از جشنواره های ملی؛
– اهتمام به توسعه و تاسیس مجتمع سینمایی “فرهنگ” در تقویم زمانی مقرر با همکاری موسسه سینما شهر
– حمایت از جریان اندیشه ورزی با هدف ارتقای متون سینمایی به عنوان پیش نیاز تولید آثار ارزشمند؛
– اهتمام ویژه به سینمای کودک و نوجوان و احیای این حوزه با حمایت از خلق آثار ماندگار؛
– توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری سینمای ایران و زمينه سازي براي به كارگيري از تکنولوژی های نوين جهانی توليد با استفاده از ظرفیت های اكوسيستم نوآوري، صنایع خلاق و استارتاپ ها؛
– ایجاد مکانیزم های تامین سرمایه و توسعه مالی سینما با بهره گیری از تمامی ظرفیت ها؛
– ارتقای کیفی وکارکردی پژوهش ها وتالیفات سینمایی در قالب کتب، مجلات و مجموعه انتشارات بنیاد
امید است با تلاش جنابعالی و در ظلّ توجهات حضرت ولیعصر(عج) و با همفکری شوراهای عالی تولید، بین الملل و جشنواره های سازمان سینمایی شاهد شکوفایی بیش از پیش سینمای انقلاب اسلامی باشیم. مزید توفیقات جنابعالی را از خداوند خواستارم.
همچنین بر خود فرض می دانم از زحمات جناب آقای تابش در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی و سپاسگزاری نمایم.