درددلهای رضا رویگری که بعد از سکته مغزی کمکارتر شده⇐۹۹ درصد هزینه درمانم را خودم دادهام و نهادهای صنفی هیچ کاری برایم انجام ندادهاند/همچنان در تلویزیون ممنوع کارم!/یکی از مشاوران تلویزیون بهم گفت اگر در فیلمم بازی میکردی مشکل ممنوع کاریات حل میشد/بیماری بهانه خوبی شده که به آثار سینمایی دعوت نشوم/ نه کمک میخواهم و نه بیمهشان به دردم میخورد! لطف کنند ممنوع کاریم را بردارند/انگار منتظرند تا بمیرم بلکه برای تشییعم بیایند
سینماروزان: مدتهاست جای خالی رضا رویگری خواننده و بازیگرِ تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان احساس میشود و کمتر وی را در فیلمها و سریالها میبینیم، یا بیراه نیست اگر بگوییم کلاً دیده نمیشود و کار نمیکند. مدتها پیش هم اخبار متعددی مبنی بر سکته مغزی و بیماریاش منتشر شد که باعث شایعات بسیاری هم شده بود.
خواننده آلبوم «کازابلانکا» در ادامه افزود: البته وضعیت روحیام خرابتر از وضعیت جسمانیام است، وضعیت جسمانیام دارد بهتر میشود، اما از نظر روحی اصلاً حالم خوب نیست، چون من بازیگر را به ماهی تشبیه میکنم، وقتی ماهی را از آب بگیرید و به خشکی بیندازیدش چه حالی دارد؟ بازیگری هم که جلوی دوربین نباشد و بازی نکند حالش همین گونه است. ما مثل ماهی از آب گرفته هستیم.
رویگری افزود: مثلاً برای برنامهای دعوتت میکنند شرکت کنی و قرار است فلان مبلغ ناچیز هم پرداخت کنند، اما بعد برنامه میبینید از آن مبلغ اندک که خبری نیست هیچ، حتی آن مسئول برنامه دیگر اصلاً پیدایش نمیشود. آن هم در این وضعیت اقتصادی سختی که ما الان داریم، این اجارهخانههای بالا، هزینههای درمان سنگین، زندگیهای دلاری و… واقعاً کار زشتی است حتی دستمزد یک نفر را ندهند.
صاحب آهنگ حماسی «ایران ایران» در ادامه عنوان کرد: چندوقت پیش بین آهنگهایی که تا کنون برای ایران خوانده شده بود، جشنوارهای برگزار شد. در آن برنامه آهنگِ «ایران ایران» از نگاه مردم رتبه اوّل را کسب کرد، بعد اعلام کردند که فلان مبلغ به عنوان هدیه پرداخت میشود و فلان جوایز را میدهند، اما بعدش اصلاً خبری نشد و هیچ چیزی به من داده نشد و فقط منّتش برایم ماند.
بازیگر سریال «معراجیها» در مورد پیگیری هنرمندان و مسئولان بیان کرد: در این مدت بیماریام به جز تعداد اندکی از دوستانم کسی حالم را نپرسیده است! اصلاً نمیدانند کجا هستم و چه میکنم. مسئولان هم که انگار اصلاً و ابداً ما وجود نداشتهایم و کار کردهایم، عین خیالشان نیست. ۴۰ سال صدا و چهرهام از طریق صداوسیما پخش شد، اما انگار کسی از مسئولان یادش نیست.
کیانِ ایرانی سریال «مختارنامه» در ادامه مطرح کرد: بعد از مختارنامه ممنوعالکار شدم، بدون آنکه نامهای یا حکمی بدهند. فکر کنم اصولاً بدون آنکه هرگونه نامه یا حکمی به فرد بدهند و علتش را مطرح کنند، خیلی ناگهانی فردی را ممنوع الکار میکنند و طوری رفتار میکنند که خودت بفهمی ممنوعالکار شدهای. مثلاً با یک پروژهای قرار است کار کنید، ناگهان به کارگردان یا تهیهکننده میگویند فلانی را از پروژهات حذف کن. آنجا میفهمی که نامت در لیست سیاه رفته است.
وی به عنوان سخن پایانی گفت: حمایت، بهتر از تشییع است، از هنر و هنرمند حمایت کنیم تا هنرمند با غم و غصه از دنیا نرود. برای حمایت از هنرمندی که زنده است هیچ کاری نمیکنیم ولی برای تشییعاش دوان دوان میرویم. خب چه فایدهای دارد؟!