سینماروزان: هرچند «هفت» را فریدون جیرانی و تیمش بودند که در شبکه سوم سیما روی آنتن بردند و کوشیدند برند «هفت» را بسازند اما با حذف فریدون جیرانی این محمود گبرلو بود که به ناگاه و با حداقل تجربه اجرا در برنامه های تصویری در قامت مجری و تهیه کننده این برنامه ظاهر شد اما همان طور که روزی جیرانی حذف شد، زمین چرخید و چرخید تا گبرلو هم حذف شده و بهروز افخمی جایش را گرفت؛ البته که افخمی هم بعد از مدتی حذف شد و حالا صحبتهایی طرح شده درباره حضور مهدی کرم پور به عنوان مجری «هفت».
به گزارش سینماروزان نه جیرانی و نه افخمی هیچ کدام آن قدرها از حذفشان ناراحت نشدند یا لااقل در ظاهر امر هم که شده از این حذف ابراز ناراحتی نکردند. جیرانی زودتر از حد تصور به سراغ راه اندازی یک برنامه اینترنتی رفت و افخمی هم همین روزهاست که فیلم تازه اش را جلوی دوربین ببرد. در این بین اما گبرلو در همه بیش از دو سالی که از حذفش از «هفت» می گذرد هر زمان که صحبت تغییر و تحول در این برنامه میشد خود را به عنوان گزینه ای برای حضور در برنامه می دید و انگار با خاطرات «هفت» زندگی میکرد.
تلاش برای اجرای برنامه ای استانی با نام «هدهد» که البته هیچ گاه یکدهم «هفت» هم دیده نشد و حالا هم تلاش برای راه اندازی برنامه ای سینمایی-تلویزیونی در شبکه «شما» را باید در امتداد خاطره بازی با روزگار حضور در «هفت» دید.
برنامه ای که بناست با اجرای گبرلو در شبکه «شما» روی آنتن برود قرار نیست از منتقد ثابتی برخوردار باشد و به بیان ساده تر این گبرلوست که باید دیده شود و درباره مسائلی مانند اکران، سالنهای سینمایی و فروش بلیت طرح موضوع کند. این برنامه قصد دارد به مسائل و معضلات سینماهای شهرستانها بپردازد.
این برنامه سینمایی که به مسایل اکران، سالن های سینمایی، فروش بلیت و سایر موضوعات مرتبط با سینمای ایران می پردازد بیشتر حوزه شهرستان ها و استان های کشور را شامل می شود؛ این برنامه به نقد و بررسی سریال های تلویزیونی هم میپردازد و احتمالا اولین برنامه ای است که به صورت منسجم نقد سریال های تلویزیون را در دستور کار قرار می دهد.
اینکه در تلویزیون بتوانیم شاهد نقد جدی سریالهای تلویزیونی باشیم امری بعید است آن هم با حضور محافظهکاری همچون گبرلو اما اینکه برنامه ای بخواهد مشکلات سینما در شهرستانها را به طور تخصصی بررسی کند خیلی هم خوب است البته به شرطی که گبرلو قدری اعتماد به نفس خود را افزایش داده و با راحتی بیشتری مقابل دوربین بنشیند و سعی کند صرفا در حیطه ای که اطلاعات دارد سخن گوید.
سلام.
این تحلیل خیلی مقرضانه و بدون در نظر گرفتن انصاف نوشته شده.
از یک خبرنگار بعیده اینقدر نگاه سطحی به این مسئله بزرگ و حاشیه دار داشته باشه.
اگرچه هفت را جیرانی پایه گذاری کرد اما برنامه جیرانی برنامه ای سینمایی نبود و با کمی اختلاف برنامه افخمی هم برنامه ای سینمایی نبود و دنبال منافع خود بود. تنها هفتی که برنامه ای سینمایی برای سینما شد هفت گبرلو بود که آن هم متاسفانه دستخوش کج سلیقگی و بی درایتی مدیران وقت شد و تعطیل شد.
متاسف شدم وقتی این تحلیل رو خوندم.
بهتره که به عنوان یک خبرنگار اصل عدالت رو در تحلیل خودتون رو رعایت میکردین و بی جهت به محمود گبرلوی باسواد اتهام نمیزدید.
خودتان قضاوت کنید که محتوای هفت گبرلو بیشتر بود یا جیرانی و افخمی؟!
در زمان گبرلو هفت برای سینمای ایران تلاش میکرد و در سایر دوره ها (بیشتر دوره افخمی) هفت برای سرانجام رساندن مقاصد خاص و جناحی تلاش کرد.
علت برکناری جیرانی مشخص است، علت برکناری افخمی هم مشخص است!
اما علت برکناری گبرلو مشخص نیست!
محمود گبرلو تنها مجری و تهیه کننده برنامه هفت است که با سرافرازی برنامه را ترک کرد و علت ناراحتی های مداوم او از برکناری فقط دلسوزی برای سینما و اهالی سینماست.
پایان.
سلام محمودجان
مغرضانه با غین هست
مشکل هوادارای نامبرده دقیقا سطح سواده
دقیقا همین جا
سطح سوادی که در اون حد که افخمی را جناحی میدونه اما نمیگه جناح مخالف زیرآب جیرانی رو زد و همون جناح یک خبرنگار درجه دو رو هل داد بره بشینه تو هفت و از شدت استرس به کاظم راست گفتار بگه آقای چک!!!
مغرضانه با غین هست . یعنی نمیشه تو یه متن و یادداشت اشکال تایپی داشت ؟!
هوادارهای محمود گبرلو سطح سوادشون با اشکال های تایپی مشخص نمیشه. همینقدر که افخمی برنامه هفت رو تبدیل کرد به کانونی غیر موجه برای رای آوری انتخاباتی و شکست عجیبی هم خورد یعنی سواد!
محمود گبرلو شاید در عرصه اجرا تجربه آنچنانی نداشت، اما منتقدی باسواد و فهیمی هست که ندیده فیلمی رو نقد نمیکنه.
محمود گبرلو اگرچه الان ناراحت از تفکر حاکم بر برنامه سازی در تلویزیون هست اما هیچ وقت در برنامه خودش شخصیتی مثل فریماه فرجامی رو به سخره نگرفت، هیچ وقت اجازه نداد منتقدی فیلمی را ندیده نقد کند، هیچ وقت اسیر بی تدبیری مدیران وقت تلویزیون نشد و مهمان آفیش شده برنامه خودش رو بدون آنتن رفتن راهی منزل نکرد!
هیچ وقت بدون در نظر گرفتن عدالت در مورد فیلم سازها نظر نداد و هیزم به آتش مخالفان سینما در تلویزیون نریخت و بلخره هیچ وقت باعث جنگ و نزاع میان اهالی سینما نشد!
خبرنگار درجه دو هم باید مراحلی رو طی کنه تا مثل شما بشه بشه درجه یک دیگه! همه واقف هستند که برنامه زنده استرس قابل تاملی رو برای مجری و مهمان میاره. پس اشتباهات کلامی دلیل بر درجه دو بودن یا بیسواد بودن یک خبرنگار نمیتونه باشه. کما اینکه بسیاری از مجریان باسابقه تلویزیون هنوز روی آنتن زنده تپق میزنن!
به هر حال خیلی خوشحالم که فرصت داشتید و نقد بنده بر یادداشت خودتون رو خوندید.
اما به جای جواب سلام به بنده، به جناب گبرلو سلام کردید!
یا حق
سلام دوباره محمودجان یا محمودخواه جان
در اثبات سواد نامبرده به جای این همه شرح و بسط دو کار ساده میشه کرد
با گسترش فضای مجازی فقط یک برنامه تولید کنند و در فضای مجازی بازنشر و ببینند رفلکت مخاطب چیه؟
دوم چند تا از نمونه متن هاشون و در یک کانال ساده بزارن و ببینن چقدر مخاطب داره
به غیر از این
متاسفانه محمود یا محبوبتان بیشتر از اون که دنبال جریان سازی در سینما باشه دنبال دیده شدنه که اگه نبود علیرغم ادعای شما درباره ناراحتی از تفکر حاکم بر تلویزیون مجددا به اجرا در حد استانها نمی پرداخت
ضمنا
اشتباهات کلامی یا بهتر بگیم سوتیها دلیلی بر سطح سواد نیست و ربط مستقیم داره به نبود اعتماد به نفس اما در همه جای دنیا و از جمله همین جا یکی از مهمترین اله مانها در انتخاب مجری تست اعتماد به نفسه! بدون اعتماد به نفس مجری شبیه میشه به کشتی که سکان نداره و باید منتظر وزش باد بشینه که ببردش به این ور یا آن ور
تولید محتوا در فضای مجازی بیشتر به درد اشخاصی میخوره که دنبال دیده شدن هستند و بر نمیتابند که تلویزیون آنتن در اختیارشان قرار نمیدهد.
محمود گبرلو نیازی به این ماجرا نداره .
اجرای برنامه در شبکه شما و به قول حضرتعالی در حد استانی چیزی از ارزش های ایشون رو کم نمیکنه و تازه به این معناست که ایشون بسترها و زیرساخت هارو خوب میشناسه و براش محتوای برنامه مهمه نه سطح استانی یا پایتختی اون چه بسا که تهران و تهرانی ها هم از مجموع همین استانها ایجاد شده!
شما اول استناد میکنید به اشکالات کلامی برای تعیین سطح سواد و بعد خودتان منکر حرف خودتان میشوید؟(مغرضانه با غین هست
مشکل هوادارای نامبرده دقیقا سطح سواده)(اشتباهات کلامی یا بهتر بگیم سوتیها دلیلی بر سطح سواد نیست)!!
دوست عزیز، علت بداخلاقی رسانه ای شما رو در مورد محمود گبرلو نمیدونم. اما بهتره به جای پیشنهاد تولید محتوا در فضای مجازی یا قرار دادن یادداشت های گبرلو در کانال تلگرامی، یه نظر سنجی خیلی ساده از اهالی سینما بکنید! به درستی متوجه اشتباهات خودتون خواهید شد.
امیدوارم همه ما یاد بگیریم شایسته سالاری در هر بخشی از کشور به سود مردم همان زمان و نسل های بعدی خواهد بود.
ممنونم ازینکه پاسخگو بودید.
خدانگهدار
فقط گبرلو
فقط محمود گبرلو
فقط محمود گبرلوی مجری
فقط محمود گبرلوی مجری هفت
ننگ بر فری
ننگ بر بهروز
درود بر محمود
محمود مجری ماست..تا جان در تن ماست
کبرلو برای هفت تلاش میکرد؟؟؟
هاهاهاهاهاها
خخخخخخخخ
حتما اون موقع هم که مدیر چاپخونه بود برای کمک به ارتقای صنعت چاپ تلاش میکرد
و الان هم که مجری هدهده برای کمک به زیست بوم پرندگان
باور کن خود گبرلو هم اینقدر براش جدی نیست این ماجراها
یو چطوری جدیش گرفتی
الله علم…