سینماروزان/امیرعلی حسینی: تازه ترین برنامه سینمایی رسانه ملی بناست از شبکه دوم سیما روی آنتن برود و حالب است که محمد خزاعی دبیر اسبق جشنواره فجر و دبیر سالهای اخیر جشنواره مقاومت اجرای آن را برعهده دارد.
به گزارش سینماروزان “سینمادو” نام این برنامه است که تهیه کنندگی آن را عباس یدالهی از تهیه کنندگان فعال در سیمای قم برعهده دارد و کارگردانی برنامه را هم حمیدرضا معدنچی.
اولین قسمت “سینمادو” ۱۱ آذرماه بعد از خبر سراسری از شبکه دوم روی آنتن خواهد رفت.
در پشت صحنه تولید “سینمادو” جمعی از باتجربه های سینما حضور دارند و از جمله مجید میرفخرایی که طراحی دکور را برعهده داشته و بهزاد عبدی که ساخت موسیقی را برعهده دارد. فرهاد توکلی فارسانی هم تیتراژ برنامه را ساخته است. جواد طوسی هم کارشناس ثابت برنامه است.
“سینمادو” با مدت زمان ۹۰ دقیقه تولید می شود و هر هفته پنجشنبه به طور زنده روی آنتن می رود.
باتجربه های صحنه و موسیقی
به گزارش سینماروزان حضور میرفخرایی که اخیرا درگیر طراحی صحنه “شهرزاد۲” شده و پیشتر طراحی صحنه آثاری همچون “روز واقعه”، “در چشم باد” و “رستاخیز” را برعهده داشته در تیم تولید “سینمادو” جالب توجه است ضمن اینکه حضور بهزاد عبدی موزیسین آثاری همچون “آل”، “خانه پدری”، “برف روی شیروانی داغ”، “مزارشریف” و “قاتل اهلی” که اخیرا هم کار ساخت موسیقی “کمدی انسانی” را در دستور کار قرار داد به قدر کافی اسباب توجه به یک برنامه سینمایی تلویزیونی را موجب می شود.
تحریریه چطور چیده شده؟
به نظر می رسد یک برنامه سینمایی روزآمد آن هم در رسانه ملی بیش از هر چیز نیاز داشته باشد به تحریریه ای به روز، مستقل و البته پویا که بتواند مباحث و جریانات سینمایی را به طور راهبردی پیش ببرد؛
نام حامد جلیلوند و زهرا غزنویان به عنوان نویسندگان “سینمادو” آمده که هیچ کدام سابقه روشنی در عرصه نویسندگی سینمایی ندارند! از آن طرف مشخص نیست تیم تحریریه زیرمجموعه این نویسندگان چطور چیده شده اند؟
فارغ از آن در شرایطی که مهمترین عنصر یک برنامه سینمایی که منتقدش است به واسطه تعلقات خاطر خود به یک فیلمساز شناخته می شود صحبت کردن از استقلال مشی در چنین برنامه ای قدری با ملاحظه صورت می گیرد.
به اشتراک منتقد درخدمت کیمیایی
در نقطه مقابل مسعود فراستی که منتقد ثابت “هفت” است در “سینمادو” جواد طوسی منتقد نزدیک به مسعود کیمیایی است که به عنوان منتقد-کارشناس حضور خواهد داشت.
طوسی در همه این سالها جزو معدود منتقدان قدیمی بوده که شریک منافع حلقه بالادستی انجمن موسوم به منتقدان خانه سینما بوده و به تمامیت خواهی برخی اعضای بالادستی این انجمن کمترین واکنشی نشان نداده است.
حتی دو سال قبل و پس از استعفای طهماسب صلح جو از پیشکسوتان حاضر در هیات رییسه انجمن، طوسی کمترین واکنشی نشان نداد.
صلح جو در انتقاد از سوء استفاده برحی از اعضای هیات رییسه که نام انجمن را مجالی کرده اند برای تصدی گری کارهای ارگانی و کارمندی برای جشنواره ها و گروههای دولتی، استعفا داد اما طوسی نه تنها به حمایت از او وارد نشد که کمترین واکنشی هم به این سوءاستفاده ها نشان نداد.
آیا منتقدی که بیش از هر چیز نامش با نام یک کارگردان گره خورده و از آن سو حداقل موضع گیری را درباره آسیبهای صنف متبوعش داشته، خواهد توانست جریانی جدید را در عرصه نقد سینمایی در رسانه ملی پدید آورد؟
هههههههههههههههههههههههههه
عجب کستی چیده یارو
خوشم میاد که دوستان سرشونو میزنی یا میرسن به فراستی
یا طوسی
یا فهیم
بهتون قول میدم سر شش ماه این برنامه
تعطیل میشه
چون نه مجریش سابقه اجرا داره
نه طوسی آدم امروزه
برنامه تصویری اونم سینمایی باید با حضور حرفه ای ها
تولید بشه نه کارمندان این دفتر و اون دفتر
این اقای تهیه کننده
چه تجربه ای داشته تا بحال
که این برنامه رو بهش دادن؟
آقای خزاعی
سلام
اگر به خاطر سابقه قدیمی خبرنگاریت اومدی این برنامه رو دست گرفتی
باید درس عبرت بگیری از گبرلو که هر چه داشت و نداشت
و بر سر اجرای هفت گذاشت
و اخرش هم دیدیم چی شد
دیگه سال به سال هیچکس خبری ازش نمیگیره
اقای خزاعی شما اگه توانمندی برو جشنواره برگزار کن
برنامه سینمایی رو بزار برای اهلش
ای بابا
حالا مثلا اون بنده خدا رفت استورارو رو اورد براش فیلم بگیره فیلمش چی شد؟؟
ماجرای این برنامه سینمایی هم همینه
برنامه مجری خوب میخواد؛ تحریریه کاربلد میخواد و منتقد غیروابسته
اونوقت دوستان اینا رو ندارن
رفتن آهنگساز فیلمای کیمیایی رو آوردن و طراح صحنه فیلمای تاریخی رو!!!
مطمئن باشید این برنامه فقط ابزاری است برای تسویه حساب معاون سینمایی سابق ارشاد که اکنون مدیر شبکه دو هست(ج.ج) با منتقدین عملکرد سیاه و ضعیف او در دوره سینمایی اش.