سینماروزان: طرح پرسشی از سینماروزان در چرایی پاک شدن متن انتقادی مهدی فخیم زاده از حسن روحانی و طرح سوال درباره ارتباط این پاک شدن با وعده حمایت از سوی فارابی(اینجا را بخوانید) با واکنش مهدی فخیمزاده مواجه شد.
مهدی فخیمزاده با ارسال یادداشتی برای سینماروزان به صراحت از این گفته که نه از فارابی و نه از هیچ کدام از مراکز سینمایی دولتی یا غیردولتی قولی به او داده نشده که به خاطرش متنش را پاک کند؛ او دلیل پاک شدن متن را صرفا انبوه کامنتهای متناقضی دانسته که نثار صفحه اجتماعیش شده است.
متن یادداشت مهدی فخیم زاده برای سینماروزان را بخوانید:
سلام. نه والله! نه فارابی و نه هیچیک از مراکز سینمایی دولتی و غیردولتی با بنده تماسی نگرفتهاند و هیچ قولی ردو بدل نشده. بنده سابقهام در سینما مشخص است و نشان میدهد که به قول آن سیاستمدار بزرگ «نه فندق دارم که به کسی بدهم و نه دندان فندق شکستن دارم.»
پروژه «مشت در وقت اضافه» سه ماه پیش کلا منتفی شد و بنده خیال دارم آن قدر صبر کنم تا سرمایهگذار و تهیه کنندهای در بخش خصوصی پیداکنم و یا فرجی پیش بیاید و شخصا بتوانم سرمایه ساختش را فراهم سازم.
ازاین گذشته من تغییری در مواضعم ندادم؛ من در متن اول فقط یک کلمه نوشته بودم و فکر میکردم همین یک کلمه از طرف آدمی مثل من با سوابق کاری مشخص، برای خواننده کافی است که دریابد از چه پشیمانم. من که سیاستمدار و عضو حزب و جناح دسته و گروه خاصی نبودم جامعه شناس و اقتصاددان هم نیستم پس وقتی میگویم پشیمانم مشخص است که معنی اش چیست، معنیش اینست که از اوضاع فرهنگی و اختصاصا سینما ناراضی هستم.
اما به محض اینکه مطلب انتشار پیدا کرد هرکسی از ظن خود یار ما شد. یکی میگفت چرا پشیمانی؟ یکی میگفت اصلا بیخود از اول حمایت کردی! دیگری عقیده داشت که اصولا نباید در انتخابات شرکت میکردی و نفر بعد معترض بود که چرا به جای روحانی از فلان کاندیدا حمایت نکردی و الی اخر…
البته تعدادشان به نسبت کسانی که تائید میکردند اندک بود ولی به هر حال بودند و صفحه اینستاگرام بنده به آش شله قلمکار تبدیل شده بود در نتیجه تصمیم گرفتم که پاک کنم و همان مطلب را با توضیح و تفصیل و تفکیک جایگاه خودم در جامعه و سینما جایگزین سازم.
جالب این بود که در همان چند لحظه جایگزینی، ده ها کامنت آمد که ترسیدی؟ ترساندنت ؟ تهدیدت کردن؟ بهت گفتن بردار؟ در حالیکه هیچکدام از اینها نبود.
خود من این تصمیم را گرفته بودم و هیچ گونه مداخله و تماسی در کار نبود.
به هرحال چاره ای نیست؛ این شرایط فعلی جامعه ماست؛ ما به همه چیز معترضیم و به همه کس با شک و تردید و بدبینی نگاه میکنیم!امیدوارم این دوره نیز به سر آید و همه امور به روال طبیعی خودش باز گردد. انشاءالله.
یعنی اقای فخیم
میفرماید که فقط اوضاع اهل هنر خرابه
اوضاع فرهنگیا درسته؟
اوضااع کارمندای بخش خصوصی اوکیه؟
اوضاع کشاورزا بهبود یافته؟
اوضاع کارگرا عالیه؟؟
؟
؟؟
؟
؟؟
بازم گلی به گوشه جمالت
که شرف خودتو نفروختی
و ولو چند ساعت پای حرفت ایستادی
بعضی از این سینماییا
که بخاطر یه لبخند اقایون
خودشون و هم گرو میزارن
اقای فخیم زاده سلام
عرض ادب
مرسی از شفاف سازی
یک سوال
آیا شما کارنامه ۴ سال قبل آقایان پیش رویتون نبود که اون طوری حامی شون نشید؟
برادر عزیز شما هنرمندی
باید به جای مو، پیچش مو را ببینی
مگه میشه در کمتر از یک سال بفهمی امیدت واهی بوده
اما در چهار سال قبلش نفهمیده باشی؟؟
عین همین وضعیت برای کیومرث پوراحمد هم رخ داد
ایشون هم دم انتخابات داشت فریاد میزد در حمایت
اما اخیرا مدام داره گلایه میکنه
اخه خودتون حرمت خودتونو نگه دارید لااقل
حیفه شما
شاید هم بهشون وعده هایی دادن و چون عملی نشده
اعتراض میکنن
اگه وعده ها اوکی میشد هم خبری نبود از این اعتراضات
اقا فخیم
میگه قول ندادن از فارابی یا جای دیگه
یعنی اگه قول میدادن دیگه اوکی میشد
دوباره شال بنفش مینداختین؟
بابا بس کنید دیگه این سیاسی بازا رو
مردم کار میخوان
خودتون دارین تو بیکاری غوطه میخورین
باز محافظه کاری میکنید
راستشو بگید که کدوم زمان پول تو دستتون بیشتر بود
کدوم دولت پول تزریق کرد؟
خسته کننده است تماشای رفتار
باری به هر جهت برخی از این جماعت
ان بعض ظن اثم
بعضی گمان ها گناه است
تهمت