سینماژورنال: مرضیه برومند کارگردانی که سال قبل “شهر موشها۲” را روی پرده داشت و البته اکرانی میلیاردی را پیش روی فیلمش دید غالبا در اظهارنظراتش سعی میکند واقع بین باشد.
به گزارش سینماژورنال این کارگردان که سابقه ساخت سریالهایی خاطره انگیز چون “آرایشگاه زیبا” و “هتل مروارید” را در کارنامه دارد در تازه ترین اظهارنظرش که پیرامون اهمیت فعالیت احزاب در ایران انجام شده نیز کوشیده جانب اعتدال را رعایت کند.
برومند با اشاره به اینکه در هر دو جناح سیاسی حاضر در فعالیتهای سیاسی ایران آدمهای مثبت وجود دارند به “شرق” گفته است که راه دوری از آسیب آن است که به سمت همدلی برویم.
سینماژورنال متن کامل گفته های برومند را ارائه می دهد:
فرصت طلبان کارزار سیاسی
آنچه متأسفانه درباره احزاب در ایران میبینیم این است که بعضی افراد، احزاب را نه براساس عقیده بلکه براساس منافع گروهی و شخصی انتخاب کردهاند. اینها آدمهای فرصتطلب و ظاهرالصلاحی هستند که در همه احزاب و در طول تاریخ وجود داشته و دارند. کشور ما در طول تاریخ از همین افراد ضربه خورده است.
برای آدمهای مومن به عقیده احترام قائلم
من برای آدمهای مؤمنی که عقیدهای دارند و روی اعتقادشان ایستادهاند احترام قائلم زیرا این افراد حرف طرف مقابل را میشنوند و به عقیده دیگران احترام میگذارند، اما کسانی که ادای اعتقادداشتن را درمیآورند خطرناک هستند. در حوزه فرهنگ و هنر من در هر دو جناح{اصلاح طلب و اصولگرا} آدمهای مثبتی دیدهام که برای هنر ارزش قائل هستند و کار هنرمندان را پیش میبرند. بههمیندلیل فکر میکنم این آدمها هستند که به ایدئولوژی شخصیت میدهند، نه ایدئولوژی حزب به افراد و معتقدم همراهی دو جناح با هم که در هر دو جناح انسانهای بسیار مثبتی وجود دارد، حتما در همه حوزهها؛ از اقتصاد و فرهنگ گرفته تا دیگر حوزهها تأثیر مثبت دارد چون بیشترین انرژیای که این روزها دارد در کشور تلف میشود صرف جدلهایی میشود که گاهی حتی میبینیم حرف دو طرف هم یکی است.
باید اصلاحطلبان هم با اصولگرایان همدل شوند
امسال، سال همدلی است؛ ما برای این همدلی چه میکنیم؟ با هم همدلیم یا نه؟ این را هم بگویم که همه باید با هم همدل باشند، فقط نگوییم اصولگرایان باید با اصلاحطلبان همدل باشند. باید اصلاحطلبان هم با اصولگرایان همدل شوند. همه باید با هم همدلانه و مادرانه موضوعات و مشکلات را حل کنیم. ایکاش خانمها در کشور ما مسئولیت بیشتری برعهده داشتند زیرا به برخی مسائل باید مادرانهتر و دلسوزانهتر نگاه کرد.